«

»

feb 26

Ezért foglalkozunk a vallásokkal.

9 comments

Skip to comment form

 1. unco

  Mindig a vallással jönnek az ateisták. A vallás egyértelműen az ördög találmánya. Mi sem hiszünk benne. Istenben viszont igen.
  Isten megteremti az embert. Majd sok ezer évre rá, az ember kreál 33000 “vallást”. Miben változtatta ez meg az eredetit? Semmiben.
  Igen. Ma 33000 “vallásból” kell kiválasztani melyik az igazi, melyik az eredeti. Alapvető stratégia, ha elakarod rejteni az igazit, csinálj minél több hamisítványt. Ezt tette a sátán. Minden más “vallás” az övé, és hozzá visz. A szekularizációról meg annyit, hogy benne van a nevében is, hogy ő lop az egyháztól a világ számára. “az egyház befolyásának visszaszorítására törekvő állami tevékenység”

  1. Yakovlev

   Ja, eddig az egyház lopott a világtól. Az ember kreál 33000 vallást, így van, az összeset a benne levő képzeletbeli lénnyel együtt, hogy az elkeseredett emberek kárára gyarapodjon.

   1. unco

    Az ördög.

   2. Yakovlev

    Már megint a felelősség hárítása. Emberek loptak meg embereket? Vagy az ördög mit kezd a pénzzel vagy bármilyen anyagi javakkal, amit az emberek lopnak el? Nem az ördög kísérti az embert, hanem a hatalomvágy, illetve a tudat, hogy hatalma van mások felett.

 2. nagypeter0821

  A vicces az, hogy valójában a VALLÁS /így nagybetűkkel/ volt az első tudomány.
  Hiszen ha megnézitek az első vallási szövegeket, általában, teremtés mítosszal kezdődnek.
  Azaz mikor az ember öntudatra ébredt, próbált tudományos magyarázatot adni a világra létrejöttére amiben él,
  és hogy van egy mindenható teremtő aki alkotta az egészet, abban az időben nagyon jó tudományos magyarázat volt.
  A baj akkor kezdődött, mikor egyesek rájöttek, hogy nem kell dolgozniuk, ha kijelentik, hogy csak ők lehetnek a közvetítők, jutalék ellenében, az emberek, és a felsőbbrendű lény között.

 3. JD

  Stephen Hawking írta le könyveiben. Olvass utána.

  Amúgy pontosan melyik vallás nem hazugság? Csak mert az egyik ezt, a másik azt mondja. Pl: az ősmagyarok szerint a világtenger fenekéről hozta fel a földet az Égi Atya egyik fia, az északi mitológiában az istenek a világot egy óriás testéből faragták, míg a görögök szerint a föld (Gaia) az éjszaka (Nyx) gyermeke. Ez mind igaz lenne?

 4. Bella Csaba

  Ez HAZUGSÁG!!!!!!! Ha a vallás nem tényeken alapul akkor azt magyarázzák meg nekem hogy a semmiből hogyan lett minden

  1. nagypeter0821

   Attól még lehetett egy energiamező, pl. a sötét energia, ami néhány helyen kicsapódik a térben, mint a jégtábla a vízen.
   Az energia felhők pedig tudnak információt tárolni, mint az agyad.
   Istened olyan mint egy szuperagy lombikban, intelligens, de cselekedni nem tud, csak információt rögzít
   .

  2. Yakovlev

   Nagy mennyiségű energia belesűrítve egy kis térfogatú térrészbe például. Az energia anyaggá, az anyag energiává alakítható. Amint megjelentek a részecskék, atomokká, az atomok molekulákká álltak össze. És ezek a molekulák egyre bonyolultabb és összetettebb makromolekulákká. Míg ki nem alakult az RNS és a DNS és más, fontos összetevői az életnek. Szóval, attól, hogy egy tudatlan ostoba vagy, nem kéne reklámozni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>