nov 27

Ahhoz talán a pokolnak is léteznie kellene. Ja, meg annak a Zúrnak is. ;-)

3 comments

  • - on 2017.11.27 at 12:15:30
  • Válasz

  Senki se fogja tudni elfogadni csak azért mert félnie kell Tőle.
  A hit bizalom. Elég nehezen tud valaki megbízni abban akitől fél…

  A cső látás viszont elég probléma.
  Az ateisták tulajdonképpen semmi másból nem állnak ki csak abból, hogy a katolicizmus és a vallásos babonás ostobaságokat (,miket jellemzően csak a kereszténységgel összemosottak) szemben érvel.

  A gond csak az, hogy az nem a kereszténység.
  Másrészt a van a világon még jó néhány vallás. Azokkal szemben nem nagyon vannak csak elvétve kritikus vagy gúnyolódó megnyilvánulások pedig ott is akadnánk bőven.
  De hát onnan visszaütnének…hát igen.

   • JD on 2017.12.02 at 15:30:32
   • Válasz

   Tájékozódj egy kicsit. Az ateisták kinevetnek mindenki mást is. Magyarországon főleg a kereszténységet, mert abból van a legtöbb. De egy ideje jót mulatunk a new-age-ezo hülyeségeken is. Londonban, Franciaországban a muszlimokat ugyan úgy szidják. Amerikában a hinduizmust is kritizálják. Az ostobaságot nem szelektáljuk, ugyan úgy kritika tárgya mind. Csak van egy prioritás. Az, hogy te ezt személyes sérelemnek éled meg, az nem a mi problémánk.

   • senki on 2017.12.05 at 16:08:51
   • Válasz

   Olyan táblák miért nem léteznek, hogy a hívők ateisták lesznek vagy különben(ide illessz be valami szörnyű dolgot).

   Ami a vicc az olyan mintha nektek azt mondanák ha nem hiszel repülő spagettiszörnyben akkor megfulladsz a spagettiszószban xD

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..