jún 19

A szexualitás visszafojtása aberrációkhoz vezethet.

Cardinals attend a mass at the St Peter's basilica before the start of the conclave on March 12, 2013 at the Vatican. Cardinals moved into the Vatican today as the suspense mounted ahead of a secret papal election with no clear frontrunner to steer the Catholic world through troubled waters after Benedict XVI's historic resignation.The 115 cardinal electors who pick the next leader of 1.2 billion Catholics in a conclave in the Sistine Chapel will live inside the Vatican walls completely cut off from the outside world until they have made their choice. AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS    (Photo credit should read GABRIEL BOUYS,GABRIEL BOUYS/AFP/Getty Images)

3 comments

  • doubterist on 2015.06.21 at 15:27:17
  • Válasz

  Kannibalizmus? A természetben? Van bizony, ez természetes. A cuki nyuszimama simán felfalja a cuki kis nyuszit, bizonyos helyzetekben. Sőt, egyes madárfajoknál a nagyobb tesó megeszi a kisebb tesót, ezzel is növeli a túlélési esélyeit. Kemény hely ez a Föld, bizony mondom néktek. 🙂
  De abban igazad van, ha a fenti logikai sort folytatjuk, a “pedofília” is létezik a természetben sőt, a cuki nyuszi papa simán befedezi a cuki nyuszilányát, ha nem talál “rendes nőt”. De az emberi szexuális szokások és az állatiak között van egy fontos határvonal: az utóbbiak nem valami érzelem dús események. A buzulás meg az. Persze a pedofília is, és biza meg kell húzni a határt valahol. S ez kultúra függő is. Mai világ, Európa, buzi oké, pedofilra halál (sajnos nem).

  Amúgy meg ezen az oldalon valóban számos dolog egyfajta “ateista aberrációra” utal, de ha nem tetszik, egyszerűen ne látogasd. Én se olvasom se a mondjuk jehovisták oldalait, se a Kiskegyedet, stb., mert nem érdekel.

  • zriff on 2015.06.21 at 09:58:21
  • Válasz

  A természetben sok minden van mint pl. a kannibalizmus. Akkor az is természetes, nem. Egy rakás szar az egész oldal.

  1. Figyi
   Ismeritek George Pell vatikáni érseket vagy püspököt vagy mittom én mit?
   Érdemes elolvasni róla 2017 nyarán indult pert ellene.
   Tiszta betehes ez az egész papság meg pedofília meg isten így-amúgy…
   Csak legyen vége. 😐

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..