«

»

jún 26

Reméljük, hogy nálunk is minél előbb sor kerülhet erre! :-)

1877 - 1184

8 comments

Skip to comment form

 1. hejtelenirás

  A nemi élletet hogy kivel mivel egy ugyan ojan nemüvel esetleg lóval kutyával vagy egy bele egyező gyerekel fojtatja az az ő dőntésének kell hogy legyen.
  A házaság egy vallási szertartás . Adig nem zavar hogy megkapják azokat jogokat mint pl a őrőklés vagy egy váloperbe viheti a másik vagyonát de gyereket ne szabadna őrekbe fogadniuk mert akor az megkapja a szüleinek szoló kikőzősitést a világ nem ideális cigány gyerekel se jő őtlet skinhead kocsmába meni csak itt a kocsma nem elhagyható
  Akit az első mondatom felháborit az diszkriminálja a zoofilokat és a pedofilokat ugyan ugy ahogy régen a melegeket diszkriminálták.

  1. JD

   Azért a zoofília és a pedofília eléggé más lapra tartozik, mint a melegek.
   Melegeknél két mentális egészségnek örvendő, felnőtt ember szereti egymást és szeretné az ennek kijáró kulturális elismeréseket és jogokat megkapni. Úgy mint házasság, gyermekvállalás, stb.
   A zoofil és a pedofil olyan élőlénnyel akar kialakítani érzelmi vagy/és szexuális kapcsolatot, aki ebbe nem egyezett bele, sőt, talán nem is tudja mit történik, mert nincs azon a mentális fejlettségi szinten. Akivel pedig úgy létesítenek intim viszonyt, hogy nem egyezik bele, vagy nem is fogja fel, mi történik (más szóval kihasználják), az definíció szerint erőszak, teljesen mindegy hogy pszichés vagy szexuális értelemben nézzük.
   Az erőszakot pedig nem véletlenül utasítja el a világ felvilágosultabb fele. Nem hiszem, hogy itt lehet beszélni diszkriminációról.

 2. Misi

  Hogy ki kibe szerelmes, és ki kivel él együtt, ahhoz senkinek semmi köze, mindaddig, amíg ezt szabad elhatározásukból teszik. De az igenis politikai és társadalmi vita tárgya kell legyen, hogy házasságot köthetnek-e a melegek. És ha igen, akkor hányan? És miért korlátoznánk csak az emberekre, mert mi van akkor, ha valakit a kutyája szeret a legjobban? van meleg ismerősöm, és nem akarom megbántani, de ez akkor is a vita tárgya kell legyen…

 3. Torrente

  Csak semmi buzulás!!

 4. zriff

  Ez szánalmas. Ha a melegek is házasodnak, mitől lesz jobb a világ. Ők is verhetik, ölhetik a gyerekeiket, a házastársukat, ahogy voltak is már ilyen esetek. Csak egy szar polkorrekt agymosoda az egész oldal, még egyszer ez szánalmas.

  1. Wende

   Miért, ha a melegek nem házasodhatnak, mitől lesz jobb a világ?
   És mi közötök van ahhoz, hogy ki kivel házasodik? SEMMI!!!

  2. Mareth

   Ha annyira szánalmas miért vagy még itt? Nem kötelező!

   1. zriff

    Csak nem bírom a polkorrekt demagóg hülyeségeket, és ezt szóvá teszem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>