jan 12

Az emberek azok, akik a saját fejlődésüket hátráltatják.

2560 - 1603

3 comments

  • nemo.c on 2017.12.18 at 22:04:44
  • Válasz

  Mil, ha megmondod, hogy miből következtettél arra, hogy oreganyad azt írta, hogy inkább költenék a pénzt templomokra, bazilikákra és aranyozott feszületekre, felterjesztelek Nobel-díjra.

  • oreganyad on 2016.01.14 at 09:02:15
  • Válasz

  Az meg véletlenül se zavarjon senkit, hogy az elmúlt 200 évben, háborúzásra és ennek a tökélyre fejlesztésére, irgalmatlan pénzt -- paripát költöttek és költenek ma is. De az űrkutatás és az esetleges sötét anyag levadászása is idevághatna távolról. Az összes vallás 2000év alatt az összes nézeteltérésével sem közelíti meg. Akkor miről beszélünk?
  És gyenge érv, hogy a háborúzás az a vallások miatt van…. Mert a háborúknak még véletlenül sincs köze a pénzhez és a hatalomhoz… Úgymint az orvosi és gyógyszerkutatások sem elsődlegesen a pénzről szólnak, ugye?
  Saját fejlődés? Légy jó robot, szolga…

  1. Ha jól értem Azt mondod hogy az egészségügy és űrkutatás helyett inkább templomokat c bazilikákat aranyozott feszületekre kellene költenie a pénzt ???
   Az egyházak lényege hogy ezt a világot mmagukévá tegyék az által hogy a vezetők höz vándorolnak a pénzek az olyanoktól mint te….

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..