ápr 17

Azon kívül persze, hogy nem létezik. ;-)

2862 - 2102

4 comments

Skip to comment form

  • nemo.c on 2017.12.18 at 23:26:24
  • Válasz

  Isten Fiát durván megalázták. Újszövetség,evangéliumok.
  Ha Isten megállítja Ádámot és Évát, akkor mit gondol róla Ádám és Éva és a többi teremtménye. És jogosan vádaskodik-e a Sátán?
  Nem állíthatta meg Isten őket, mert akkor Ő nem egy szerető és igazságos isten.
  Ádám és Éva szuper intelligens emberek voltak, mindenben tökéletesek, minden adottságuk megvolt arra, hogy uralkodjanak a Földön. Minden teremtményt ismertek, részletekig belemenően. Mit gondol Ádám és Éva, ha kiveszi a kezükből az almát, mondjuk beledugja a kígyó szájába és agyontapossa? Te mit gondolnál?

  • Bagi on 2016.09.03 at 10:58:49
  • Válasz

  Azt, hogy “Isten útjai kifürkészhetetlenek.”

  • unco on 2016.04.21 at 11:57:27
  • Válasz

  Ezt: Ugyanazért amiért a Fiamat megalázták, megkínozták és megölték, amikor elküldtem hozzátok a földre. Pedig soha senkinek sem ártott, hanem mindenkinek segített, mégis. Miért engem vádoltok a saját vétkeitekért? Miért hozzám jöttök a kérdéseitekkel, amikor nem is én vagyok az istenetek? Nem engem tiszteltek, nem engem szolgáltok, nem engem dicsőítettek, nem nekem adtok hálát, nem hozzám fordultok segítségért, teljesen kirekesztettek az életetekből. Akkor miért nekem rakjátok fel a szemrehányó kérdéseiteket? Aki engem keres, az megfog találni, és velem fog élni mindig, mert az atyja vagyok annak. Aki viszont nem keres engem, az nem engem fog megtalálni, hanem a hamisság atyját, és vele fog lenni, örökre.

  1. Megpróbálok tisztán és érthetően válszolni. 🙂

   Lehet hogy csak én érzem így de mintha a Zúr kicsit meg lenne sértődve.
   Úgy mondod mintha az ISTEN FIÁt meglehetne alázni :/

   Ez az egész szöveg arról szól hogy az emberek thetnek a “bűn”ről… NAGYON JÓL TUDOD hogy meg állíthatta volna ádámot és évát… NEM tette… erre nem tudsz válszolni…. senki sem fog,soha,mert nem tudják…. nincs az a “halandó” aki válszolna erre… mindenki próbálja kikerülni a kérdést… újra és újra ugyanott kötünk ki..
   Ez lehangoló, elszomorító.

   Egy tanács mindenkinek:
   Csak ülje egyedül csöndben nyugodtan… képzeld el hogy nincs isten… csak te vagy egyedül a világban egy pillanatra… meglátod nem változik semmi sem.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..