máj 20

A vallás csak arra tanít, hogy ülj, és várd a sült galambot.

2944 - 1235 (700 x 572)

4 comments

Skip to comment form

  • Nava Graha on 2016.06.04 at 19:38:57
  • Válasz

  Az emberekben lévő lélek (vagy szellem) ereje különböző. Van, aki a hétközap gondjai alatt összeroskad, míg mások szelfiznek az általuk megkínzott ember teste előtt.

  Az ima egy kapu, melyen át energia áramlik feléd. amikor már úgy érzed, hogy mindent megettél, és semmin sem tudtál változtatni, akkor javaslom, hogy tedd azt, ami a legnehezebb. Várj tétlenül. És imádkozz. Ugye megértettél? Akkor, ha már minden Tőled telhetőt megtettél!

   • Yakovlev on 2017.01.31 at 00:39:23
   • Válasz

   Ne menj pilótának ilyen hozzáállással. Mert félő, hogy a következő Légi katasztrófák adásában ez fog szerepelni: “imádkozott, ahelyett, hogy újra indította volna a leállt hajtóműveket, ezért lezuhant a gép és százötvenketten meghaltak a becsapódás pillanatában”

  • Pelcz Bálint on 2016.05.20 at 19:49:49
  • Válasz

  Kedves Ateista Mémbázis, érdekesnek tartom, hogy titeket nem lehet támadni, viszont ti nyugodtan írhattok bármit, bárkiről.Egyébként olyan mértékű utálat van bennetek a keresztények iránt, hogy ne tovább… Ha ti bántotok bárkit az rendben van? Vagy, hogy van ez kedveseim?

   • Yakovlev on 2017.01.31 at 00:36:47
   • Válasz

   A vallás nem személy, bármikor kigúnyolható. Lehet minket támadni, csak ti nem tudtok, mert nincsenek érveitek. Csak mint egy megakadt lemezjátszó, fújjátok ugyanazt. Az ilyen személy meg nem számít személynek, csak klónnak. Milliónyi ugyanolyan van belőletek, ugyanazt játszódik le az igazán sosem használt fejetekben és ugyanaz az érzelmi sivárság jellemez titeket egytől egyig. Tisztára, mint a Star Wars második részében, a Klónok támadásában. Csak az a baj, hogy nektek nem tetszik, amit ti tükörbe nézve látsz, ezért kivetíted a frusztrációidat másra És menekülsz a felelősség elől, mert ha rosszat teszel, az ördögöt hibáztatod.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..