aug 07

Globálisan gondolkodsz, vagy csak lokálisan?

3080 - 2260

4 comments

Skip to comment form

  • Blackroy on 2016.08.24 at 16:20:27
  • Válasz

  Van saját véleményed is amúgy?
  Csak mert ezt a Kozsó-s ömlengést annyira lehet komolyan venni, mint egy szépségversenyen a Világbékét!
  Mellesleg az embereknek az önellátást kell megtanulniuk, az oldja meg a problémát, amiket felsoroltál az csupán elfedi/elfeledteti egy kis időre.

  • unco on 2016.08.07 at 21:12:44
  • Válasz

  Ez a nagy baj az ateistákkal, hogy a világot akarják jobbá tenni. Tegyük jobbá a világot felfedezésekkel, nagy találmányokkal, kutatói munkákkal, Nobel-díjjal…..! Közben meg nem a világot kellene jobbá tenni, hanem mindenkinek saját magát, és végre az embereken segíteni, mindenkinek a saját szintjén. Nem lesz minden ateista híres tudós, nem lesz minden ateista elismert a tudása miatt, de minden ateista és minden keresztény tud segíteni a környezetében élő embereknek. Az éhezőnek tud enni adni, annak aki fázik tud ruhát adni, azt aki szeretetéhségben szenved megtudja ölelni, akinek rossz napja volt, ahhoz tud kedvesen, bátorítóan szólni, aki megrémült arra tud szeretetteljesen mosolyogni….Mit teszek érte, hogy jobb legyen a világ? Nem érdekel a világ! Az ember érdekel, aki a világban rabként sínylődik.

   • qvik on 2016.08.11 at 23:08:35
   • Válasz

   És te hány migránst fogadtál be?

    • unco on 2016.08.18 at 08:34:52

    Egyet sem. Mindenki a saját erejéhez mérten kell, hogy segítsen az embereken. Senki nem várja el tőled, ha havi 100 ezret keresel, hogy 110 ezret adj a rászorulóknak. Az én kicsi panel lakásom sem alkalmas arra, hogy befogadjak akár egy embert is. Az senkinek sem megoldás, ha túlvállalod magad. Amennyiben mondjuk lenne egy birtokom, szívesen fogadnék be, esélyt és munkát adva, bevándorolt, hivatalos letelepedési engedélyt kapott,(különben bűncselekményt követsz el), embereket.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..