dec 04

Szükségük van a gyerekeknek, hogy a Mikuláshoz hasonló mesealakok megjelenjenek a valóságban is?

3265-2341

5 comments

Skip to comment form

  • HarkalyJonas on 2017.10.27 at 18:45:29
  • Válasz

  Egyik se kitalált………És hadd kérdezzek, az összes emberhez ,aki ezt elolvassa: Ti kinek/minek hisztek?

   • JD on 2017.11.02 at 22:51:48
   • Válasz

   A tudományos módszertannak megfelelő kísérleti eredményeknek. Azok jóval stabilabbak mint a Jézuska.

   Apropó Jézus, miért is nem kitalált?

    • harkaly on 2017.12.27 at 23:18:36

    Nyomok maradtak fenn róla,. Jézust a mások felé irányuló szeretetnek kell bedatálni, és nem mint egy ide-oda flangáló szellemnek!de ezt tudnátok, ha meghallgatnátok egy prédikációt és a hozzáfűzést! Bizonyíték ,hogy csak nagypofával, saját észből lökitek a az általatok igaznak és tudományosnak mondott primitív fost. …….Tehát Jézus a bennünk rejlő szeretet, bár ez lehet bonyolult, hiszen nem szószerinti….

    • JD on 2017.12.29 at 19:19:24

    Ahha. Szóval fogsz egy általános emberi érzelmet, a szeretetet… nem is, a pontosság kedvéért nevezzük empátiának. Szóval fogod az empátiát, elnevezed Jézusnak és ettől Jézus létezik. Fuck logic! 😀

    Mellesleg, ha te is időnként meghallgatnád a papbácsi prédikációit, nagyon jól tudnád, hogy a keresztények nem ismerik a mások felé irányuló szeretet fogalmát. Már csak azért sem, mert nem szeretnek másokat ha azok a mások [itt jön egy igen hosszú lista a melegektől, a más vallásúakon át, egészen a nőkig, csak lusta vagyok részletezni]. Ha nem hiszed, hallgass meg egy prédikációt, amiben mondjuk a migránsokat szidja valamelyik magyar püspök, érsek vagy diakónus.

    • harkaly on 2017.12.31 at 00:14:34

    Ezek szerint, én a béke és megértés földjén élek,hisz itt a származás és vallás végett elítélni valakit nem az ,hogy bűn hanem hülyeség. Nyilván tisztában kell lenni az új dolgok veszélyeivel. A melegség viszont újkeletű ( mármint a felkapottsága)ezért ítélik el oly sokan, meg persze értelmetlen egyes szempontokból.ahol élek, ha a közösséget nem terhelés, hanem a javára vagy, akkor azonnal befogadnak, akirmilyen a származásod, vagy vallásod.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..